Denní menu
jako základ pravidelné stravy

Polední menu v týdnu od 21.1. do 25.1.2019

Polévka   Hovězí vývar s kapáním (1a,3,9)  
Menu 1 300 g Špagety Carbonara (1a,3) 88 Kč
Menu 2 120 g Holandský řízek, brambor. kaše (1a,3,7) 98 Kč
Menu 3 120 g Kuřecí nebo vepřový smažený řízek, vařené brambory (1a,3,7) 98 Kč 
Menu 4  150 g Vepřový steak s grilovanou zeleninou, am. brambory (1a,,10) 128 Kč
Menu 5 300 g Salát Caesar (1a,3,4,7) 98 Kč 

 

Přijímáme PLATEBNÍ KARTY a STRAVENKY.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.