Hotel Prometheus v Brně hodnocení

Denní menu
jako základ pravidelné stravy

Polední menu v týdnu od 18. 11. do 22. 11. 2019

Polévka   Boršč (1a,7,9)  
Menu 1 300 g Germknödel s vanilkovou omáčkou, sypaný mákem (1a,3,7) 88 Kč
Menu 2 120 g Mexický guláš s hráškovou rýží (1a) 98 Kč
Menu 3 120 g Kuřecí nebo vepřový smažený řízek, vařené brambory (1a,3,7) 98 Kč
Menu 4 150 g Kuřecí steak zapečený s nivou, smetanové brambory (1a,7) 128 Kč
Menu 5 300 g Směs listových salátů s grilovaným hermelínem, brusinkový dip, pečivo (1a,3,7) 98 Kč

 

Přijímáme PLATEBNÍ KARTY a STRAVENKY.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.