Hotel Prometheus v Brně hodnocení

Denní menu
jako základ pravidelné stravy

Polední menu v týdnu od 16. 9. do 20. 9. 2019

Polévka   Fazolová s párkem (1a,9)  
Menu 1 300 g Ovocné tvarohové knedlíky s omáčkou z lesních plodů (1a,3,7) 88 Kč
Menu 2 120 g Kuřecí směs v bramboráku, zelný salát (1a,3,7) 98 Kč
Menu 3 120 g Kuřecí nebo vepřový smažený řízek, vařené brambory (1a,3,7) 98 Kč
Menu 4 150 g Vepřový steak s fazolovými lusky a slaninou, pečené brambory (1a) 128 Kč
Menu 5 300 g Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7) 98 Kč

 

Přijímáme PLATEBNÍ KARTY a STRAVENKY.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.